Redactat de către Constantin Anelia,terapeut Vojta, kinetoterapeut

„Un adult bun, ferm, cu dragoste și toleranță în suflet, este cea mai bună terapie pe care un copil o poate avea” ~ (L. R. Hubbard).

Animați de aceste gânduri, am intrat în cel de-al treilea an al proiectului nostru de suflet, cel al evaluărilor kinetoterapeutice pediatrice, proiect care a demarat la 1 iunie 2018.

Ne-au trecut pragul sute de copii, de la fantasticii prematuri până la adolescenții grăbiți să devină oameni mari, fiecare dintre ei având parte de toată atenția și profesionalismul nostru, încercând să găsim, pentru fiecare, cele mai eficiente metode in rezolvarea problemelor de sănătate sau a disfuncțiilor existente.

În continuare, dorim să promovăm și să dezvoltăm acest concept al prevenției și al dezvoltării armonioase a copiilor, sănătatea fiind bunul cel mai de preț al tuturor. Demersul nostru a fost și este susținut de către medicii de specialități pediatrice( neurologie, ortopedie, pediatrie, neonatologie), astfel că micii pacienți dar și părinții lor au găsit și vor găsi mereu o echipă care să răspundă tuturor provocărilor care apar.

Făcând un bilanț al activității de până acum, putem spune că suntem mulțumiți de cum au evoluat lucrurile, chiar dacă sunt și cazuri grave, care, cu toată dragostea și priceperea noastră, nu au rezultate prea bune.

Tot ce ne dorim acum, chiar dacă vremurile ne sunt, oarecum, ostile, este să dezvoltăm acest proiect cu noi programe, cu noi colaborări, să oferim mai mult sprijin și ajutor concret celor care apelează la noi.

Data urmatoarei evaluari kinetoterapeutice gratuite este 27 iunie 2020.

Pentru a programa o evaluare sau pentru solicita informații ne puteți contacta telefonic la: 0749 922 271

De asemenea ne puteți lăsa un mesaj, aici:

Pentru mai multe informații privind evaluările kinetoterapeutice gratuite, vă recomandăm acest articol: