Centrul Medical Fiziomed a luat ființă în anul 2013 și a avut ca scop principal recuperarea medicală prin fizioterapie. Am debutat cu succes în domeniu și am reușit datorită anilor de experiență, a aparaturii de top și nu în ultimul rând, a echipei de medici excepționali. De-a lungul timpului am reușit să ne mărim aria de acoperire în domeniul medical si, implicit, și echipa de profesioniști. Serviciile medicale pe care centrul medical Fiziomed le acoperă în prezent sunt: Ortopedie, Chirurgie plastică, Chirurgie generală, Recuperare medicală, Psihologie, Ortopedie și Chirurgie pediatrică, Reumatologie, Neurochirurgie, Dermatologie, Neurologie, Psihoterapie, Endocrinologie, Cardiologie, Masaj, Kinetoterapie pediatrică. 
Am reușit să adunăm la un loc o echipă de medici profesioniști, cu specializări multiple, pentru fiecare dintre domeniile mai sus menționate, ceea ce pentru noi reprezintă satisfacția că am construit un centru medical care acoperă nevoile comunității din care facem parte.
De asemenea, Centrul Medical Fiziomed oferă procedurile de tratament și tehnicile de terapie, cum ar fi: terapia cu laser, magnetoterapia, terapia Shockwave, electroterapia, terapia cu ultrasunete, kinetoterapia, terapia Vojta, precum și masajul terapeutic, parafina, undele scurte, băile galvanice, drenajul limfatic, masajul Shiatsu și dusul subacval.
Pentru noi, fiecare pacient este important. De aceea, comunicarea dintre doctor și pacient îi aduce acestuia certitudinea că este pe mâini bune și că tratamentul recomandat și recuperarea vor fi un succes.  Ne definesc profesionalismul, dedicarea și implicarea în găsirea de soluții pe termen lung.

Începând cu luna iunie, 2020 venim în întâmpinarea pacienților cu departament de imagistică medicală dotat cu aparatură medicală ultramodernă: radiologie digitală GE, osteodensitometrie GE Prodigy.

Centrul Medical Fiziomed este acum un centru medical multidisciplinar, oferind o întreagă gamă de servicii medicale: consultații pentru toate specialitățile medicale, ecografii, explorări EKG, Holter TA, analize medicale de laborator, radiologie și osteodensiometrie Dexa.


Centrul Medical Fiziomed este acum mai mult decât o clinică, este locul în care orice problemă de sănătate își are rezolvarea printr-o abordare obiectivă, alături de o echipă de oameni pregătiți să facă față provocărilor.
Cu noi, sănătatea nu va mai fi o grijă!