Ecografia este o procedură medicală de diagnostic, sigură, care nu folosește radiații. Este eficientă în diagnosticarea unor afecțiuni și monitorizarea unor probleme de sănătate, monitorizarea fătului în sarcină sau ca tehnică de ghidaj în timpul unor intervenții chirurgicale. Ecografia ofera, de asemenea, imagini ale organelor interne, precum: ficat, rinichi, splină, vezică urinară, ovare, inimă, uter sau prostată.

 În centrul medical Fiziomed, încercăm să ținem pasul cu ce este nou și performant, fiind dotați cu aparatură modernă, de ultima generație, pentru a putea fi pe deplin pregătiți pentru pacienți și nevoile acestora întru stabilirea diagnosticului corect.

Ecografiile disponibile în cadrul Centrului Medical Fiziomed:

ECOGRAFIE ABDOMEN TOTAL:

Dr. Bondaru Bogdan

Ecografie generală

Competențe în:

  • Ecografie generală (ecografie abdominală totală)
  • Ecografie Doppler venos (membre superioare și membre inferioare)

Programează o ecografie Doppler la cel mai avantajos preț, de doar 140 lei pentru un membru și 180 lei pentru ambele membre. Click aici pentru a vedea oferta!


Dr. Panait Paula

Medic Primar Medicină Internă

Competență în Ultrasonografie Generală

Bucură-te de servicii de calitate, la preturi avantajoase! Acum, prețul pentru o ecografie abdominală totală este de doar 170 lei.

CARDIOLOGIE:

  • Ecocardiografie Doppler

ENDOCRINOLOGIE:

* Medic specialist endocrinolog

* Competență ecografia glandă tiroidă (ecografie tiroidiană).

Dr. Andreea Hrițuc


* Medic în contract cu CNAS, detalii aici

Pentru o evaluare endocrinologică completă în cadrul Centrului Medical Fiziomed poți alege oferta care ți se potrivește:

Vino la un consult Endocrinologic în regim privat(contra cost) și ai inclus în prețul consultației ecografia tiroidiană.

 Sau poți alege să vii cu bilet de trimitere și vei avea consultația endocrinologică gratuită, urmând să plătești doar costul ecografiei tiroidiene.

Dr. Rugină Victor Gabriel - medic specialist obstetrică-ginecologie

  • Ecografie mamară - 120 lei

Ecografia mamară este o metodă non-invazivă, nedureroasă și neiradiantă de evaluare a sânului cu ajutorul ultrasunetelor, singura metodă relevantă pentru femeile cu vârsta sub 40 de ani la care țesutul glandular mamar este prea dens pentru a putea obține rezultate concludente despre sănătatea sânilor cu ajutorul mamografiei.

Este recomandat femeilor, indiferent de vârstă, să efectueze anual o ecografie de sân, ca metodă de prevenție a cancerului de sân.

ORTOPEDIE ȘI CHIRURGIE PEDIATRICĂ:

  • Dr. Filip Florin - competență în:
  • Chirurgie pediatrică artroscopică și ultrasonografie șold pentru displazii congenitale.
  • Ecografie de șold (ultrasonografie șold)

Alege calea ușoară și neinvazivă pentru a ști care este starea de sănătate a ta și a familiei tale!