Program: L-V 8:00 - 20:00 S 9:00-14:00

Ortopedie si Chirurgie Pediatrica

Ortopedia si chirurgia pediatrica este specialitatea care se ocupa de diagnosticarea si tratarea afectiunilor sistemului osteoarticular si musculoligamentar.
Afectiunile pot fi congenitale (ex. deformari ale coloanei, luxatie congenitala de sold, osteogenesis imperfecta etc.), posttraumatice (fracturi, entorse, luxatii, rupturi musculare, rupturi de menisc etc.), degenerative (ex. coxartroza, gonartroza), inflamatorii (ex. periartrita scapulohumerala), tulburari de statica vertebrala, monturi, tumori beningne si maligne osoase si de tesut conjunctiv etc.

Ortopedie pediatrica

În cadrul centrului medical Fiziomed, domnul dr. Mihai Codrin Galinescu, medic primar Chirurgie şi Ortopedie Pediatrică, va acorda atenția și grija necesare pentru un diagnostic corect urmat de un tratament eficient pentru ca problemele celui mic să nu se agraveze în timp. Profită de oferta noastră, la un pret avantajos, și programează un consult unde vei beneficia de o reducere de 30 lei în cadrul clinicii Fiziomed! Sună la numărul: ☎️0751 985 272, sau online aici.  

Programari

Lasă-ne datele tale de contact și vom reveni în cel mai scurt timp, pentru a stabili detaliile programării!

Doctori

Dr. Mihai Codrin Galinescu
Dr. Mihai Codrin Galinescu

Ortopedie si Chirurgie Pediatrica