Ai cel mai avantajos preț pentru ecografia Doppler vascular!

Verifică-ți starea de sănătate!

Ecografia Doppler este o ultrasonografie medicală utilizată pentru a oferi imagini precise ale vaselor de sânge, a fluxului arterial sau venos, a stării rețelei arteriale și a structurii și dimensiunilor vaselor de sânge.
Este o tehnică medicală nedureroasă, făcând parte din examinarea ecografică normală și nu presupune nicio pregătire medicală suplimentară din partea pacientului. Spre deosebire de ecografiile obișnuite tisulare, acest tip de ecografie folosește efectul Doppler pentru a investiga sistemul vascular, arterial și venos și poate fi utilă atât pentru aprecierea riscului vascular al unui anumit pacient, cât și pentru a depista leziunile de perete vascular, depunerile de colesterol și disecțiile de perete vascular care pot apărea la pacienții cu factor de risc.  
Ecografia Doppler este, de asemenea, recomandată persoanelor care au varice, amorțeli sau senzații ciudate ale mâinilor sau picioarelor, dureri musculare la mers sau activități solicitante ale brațelor.


Bucură-te de servicii de calitate, la preturi avantajoase, în cadrul clinicii Fiziomed, alături de medicul nostru, dr. Bogdan Bondaru.


Programează o ecografie Doppler la cel mai avantajos preț, de doar 120 lei pentru un membru și 180 lei pentru ambele membre, 

la 0749 922 271, sau online: