Ai nevoie de fizioterapie şi nu ştii unde să mergi? Clinica FizioMED Suceava îţi pune la dispoziţie toate tipurile de intervenţii şi tratamente. Înfiinţată în anul 2013, FizioMED vine în sprijinul nevoilor pacienţilor, oferind o gamă largă de tratamente şi intervenţii.

Specialiştii din cadrul clinicii oferă consultaţii şi tratament în domeniul ortopediei, atât traumatologică, cât şi pediatrică, dar de asemenea şi chirurgie plastică, pediatrică, fizioterapie, tratamente neurologice şi balneofizioterapie.

Situată în zona centrală a oraşului, clinica are o poziţie accesibilă pacienţilor din tot oraşul, pentru consultaţii şi intervenţii de diverse naturi. Aici poţi găsi uşurare şi remediu pentru afecţiunile pacienţilor ce necesită sutura plăgilor, injecţii, imobilizare gipsată sau prin bandaje, deformări sau traumatisme unghiale sau extragerea de corpuri străine pătrunse în corp prin tăiere sau înţepare.

 

Foarte utile se dovedesc a fi echipamentele din cadrul clinicii; aici puteţi găsi soluţii diverse pentru a scăpa de durere prin fizioterapie în şedinţe de doar câteva minute. Perioada de recuperare este considerabil redusă prin diversele proceduri non-invazive folosite, ajutând la eliminarea durerilor cronice, pacientul putând reveni imediat la programul său normal.