Tehnica de terapie Shockwave este o tehnică exclusivistă în Suceava. Această terapie presupune utilizarea unor tehnologii de ultimă generaţie care prin intermediul unor unde electrice au rolul de a străbate ţesuturile cu o viteză mai mare decât viteza sunetului. 

Acest tip de tratament se recomandă în cazul în care doriţi să atenuaţi durerile, favorizând buna funcţionare a organismului, metabolismului dar în acelaşi rând accelerând producţia de colagen. 

Terapia Shockwave este recomandată pentru numeroase afecţiuni cum ar fi inflamațiile şi calcifierile de la nivelul umerilor, exostoză calcaneană, supranumit şi pinten calcanean, durerile cronice ale sistemului musculoscheletal, punctele de tensiune, durerile de spate, boala Dupuytren, tendinţa patelară şi ale afecţiuni. 

O şedinţa de terapie Shockwave nu durează foarte mult, cu toate acestea efectele sale sunt imediate. Terapia shockwave implică unde de şoc care acţionează prin hiperstimulare anestezică şi stimulare nervoasă, având efect de vindecare asupra ţesuturilor afectate. 

Această terapie este o metode modernă şi foarte eficientă de tratare a durerilor, favorizând o bună funcţionare a sistemului osteomuscular, folosind unde de şoc non-invazive.