Terapia laser face parte din categoria modernă de tratament. Emisia stimulată de radiaţie luminoasă amplificată, aşa cum se explică concret definiţia laserului, vine cu o serie de beneficii. O formă de tratament introdusă la FizioMED datorită posibilităţii de a trata fără durere diverse probleme de sănătate:


Acţiunea laserului la nivel de ţesut face ca circulaţia sanguină să fie îmbunătăţită, alături de circulaţia oxigenului. În egală măsură stimulează eficienţa utilizării glucozei. Însă mai mult decât atât, aceeaşi terapie cu laser face ca durerile reumatice să fie rezolvate. Are efect analgezic, ceea ce oferă îmbunătăţire a stării pacientului, cu efect antiinflamator şi antiedematos, biostimulant şi trofic tisular, ceea ce înseamnă că prin vasodilataţie şi absorbţia corectă de substanţe nutritive se modifică circulaţia locală şi regională.


Toate aceste efecte ale biostimulării cu laser fac ca tratamentul să fie mai uşor de suportat de către pacient, o procedură non-invazivă ce nu necesită condiţii speciale de internare şi de repaus. Pe scurt spus, terapia prin laser salvează pacientul de disconfort într-un stil mai eficient.