Program: L-V 8:00 - 20:00 S 9:00-14:00
Suna acum

Otilia Ivan-Tugui

Psihologie

Departament: Psihologie/Psihoterapie

Poziție: Psiholog specializat in Psihoterapie-hipnoza clinica si terapie ericksoniana si Psihologie Educationala

Clinica noastra a incheiat un contract de colaborare cu Otilia Ivan-Tugui, psiholog specializat in Psihoterapie-hipnoza clinica si terapie ericksoniana si Psihologie Educationala, cu experienta de 12 ani in domeniu.

Serviciile oferite sunt:

  • consiliere psihologica;

  • psihoterapie individuala;

  • consiliere/psihoterapie de cuplu;

  • consiliere/psihoterapie de grup.

Beneficiarii pot fi:

adulti, adolescenti, copii, varstnici.

De ce sa va adresati unui psiholog?

Pentru autocunoastere si dezvoltare personala, pentru suport in situatii de criza (conflicte, divort, pierderea unei persoane dragi, etc) si reechilibrare emotionala, pentru probleme clinice de tipul anxietate, depresie, insomnii, fobii, ticuri, atacuri de panica, tulburari sexuale, etc.

Pentru dificultati de comunicare in cuplu, pentru o viata profesionala mai buna, pentru o optimizare a vietii personale.

Daca sunteti parinti si va preocupa viitorul copiilor dvs. va asteptam pentru orientare scolara si profesionala, testarea personalitatii si aptitudinilor copiilor dvs. sau alte probleme care le pot afecta evolutia personala, relatiile cu dvs. si performantele scolare.

Si pentru ca d-na psiholog Otilia Ivan-Tugui crede ca orice problema are si solutii, asa ca va asteapta sa le descoperiti impreuna.

Pentru ca meritam cu totii o viata mai buna, mai frumoasa!

Pentru programari sunati la receptia Fiziomed Suceava.