Centrul Medical FizioMED are ca scop principal recuperarea medicală prin fizioterapie. Anii de experiență își spun cuvântul, abordăm tehnici diverse, deținem aparatură de top, ceea ce face ca împreună cu echipa de medici de excepţie să deținem un loc fruntaș în domeniu.

Echipa de doctori este formată din specialiști pentru fiecare din domeniile acoperite, de la chirurgie și până la ortopedie. Serviciile medicale din cadrul Centrului Medical Fiziomed Suceava sunt: Ortopedie, Chirurgie plastica, Chirurgie generala, Recuperare medicala, Psihologie, Ortopedie si Chirurgie pediatrica, Reumatologie, Neurochirurgie, Dermatologie, Neurologie, Psihoterapie, Endocrinologie, Cardiologie, Masaj si Kinetoterapie la domiciliu, Kinetoterapie pediatrica

Procedurile de tratament din cadrul centrului medical Fiziomed: Terapia laser, Magnetoterapie, Tehnica de terapie Shockwave, Ultrasunete, Electroterapie, Masajul terapeutic, Parafina, Undele scurte, Băi galvanice, Kinetoterapie, Drenaj limfatic, Dus subacval, Masaj Shiatsu, Terapia Vojta


Lucrăm cu seriozitate și cu medici bine pregătiți pentru a îndeplini misiunea de recuperare a fiecărui pacient în parte.

Lucrăm după un program personalizat, la fel ca și tratamentul în sine, cu sesiuni și proceduri ce se adaptează programului dumneavoastră. Eficiența fizioterapiei își arată rezultatele benefice încă din primele sesiuni.

În scop medical oferim o arie largă de servicii de recuperare medicală. Complexitatea acestora include tratamente pe bază de masaj, terapie cu laser, unde electrice sau gimnastică de recuperare. Vino la FizioMED și împreună vom găsi metoda de tratament potrivită pentru tine!